Cabana cu privire spre munți în Zărnești: King’s Rock Cabin

Îți tot zboară gândul la munți înalți, păduri sălbatice și poteci nedescoperite? Sau poate îți e dor de mirosul de lemn și aerul curat de munte? În cazul acesta, pregătește-te să îți faci bagajul!

Unde mergem, te întrebi? Într-un loc liniștit de unde poți admira frumusețea naturii pretutindeni. Într-un loc în care modernismul se îmbină cu natura într-un spectacol ce are lemn, sticlă și cer înstelat. Și care e atât de aproape de tot ce e frumos, încât n-o să îți mai vină să pleci. În final, un loc în care te vei simți regește.

Astăzi mergem în Zărnești, la nici 30 de km distanță de minunatul Brașov. Iar dacă e prima oară când vizitezi acest orășel de la poalele munților Piatra Craiului, te asigur că nu vei regreta. Unde ne oprim în Zărnești? Ei bine, aici e surpriza. Vom sta la King’s Rock Cabin.

Cabana cu privire spre munți în Zărnești: King’s Rock Cabin

Zărnești, orașul de la poalele Munților Piatra Craiului – ce loc minunat! Ce frumos se simte liniștea, ce curat e aerul și ce falnici sunt munții. Ce mic pari în fața lor, călătorule! Ce mici suntem cu toții în fața naturii.

Într-un cadru pitoresc, așezată la poalele muntelui, gata-gata să îți fure ochii, te așteaptă o cabană de munte. Dar nu orice cabană! Nicidecum. Ci o cabană care te aduce mai aproape de natură,  de frumusețea ei primordială. De păduri virgine, de vârfuri stâncoase, de tradiții locale și de oameni cu suflet mare.

Despre asta e vorba la King’s Rock Cabin: conexiuni. Atât cu tot ce e în jur, cât și cu oamenii din jurul tău. E despre bucurie, despre cer înstelat privit din pat, despre relaxare și munți stâncoși.  King’s Rock Cabin e cabana ta din Zărnești, locul în care te vei bucura de un concediu inedit. Fie că petreci tot timpul la cabană, fie că tânjești la drumețiile din jur, aici poți face de toate.

Despre King’s Rock Cabin: Cum arată cabana?

Aici începe povestea, călătorule. Pentru că această cabană e în sine o poveste. O poveste a copilăriei presărată cu aer modern și confort. Cabana te surprinde atât prin aspectul ei exterior, cât și prin cel interior. Privind din exterior vei vedea o cabană cu un aer rustic, construită din lemn cu miros de copilărie. Apoi, nu ai cum să ignori geamurile imense din sticlă, care te vor lăsa mai târziu să admiri priveliștea din jur.

Capacitatea cabanei este de 4 persoane, cuprinzând 2 dormitoare cu baie proprie, living și bucătărie open space. Unul dintre dormitoare se află la etaj și te întâmpină cu o cadă freestanding, perfectă pentru momente de relaxare și intimitate.

Designul întregii cabane este cozy, simplu, dar plin de eleganță și farmec. Celălalt dormitor, aflat la parter, rămâne la fel de spectaculos prin felul în care este amenajat. Curățenia și calitatea pieselor de mobilier folosite te vor face să te simți regește.

La parter se află un living spațios, la fel de frumos amenajat, dar cu un element care îl face de poveste: geamurile imense care privesc spre munte. Ce senzație de libertate, ce frumusețe! Dacă te-ai duce în concediu aici doar ca să stai pe canapea și să admiri în jur, nu te-aș blama. Atât de frumos se vede.

Bucătăria open space este și ea utilată cu tot ce ai nevoie pentru a pune de o masă,  însă dacă vrei să comanzi ceva, sunt diverse restaurante în zonă care livrează și aici. Ori dacă vrei să pui de-un grătar, există o zonă amenajată pentru asta în afara cabanei. Tot ce ai nevoie pentru o vacanță de vis, ți-am zis!

Atracții turistice și activități la King’s Rock Cabin

Te-ai cazat, te-ai bucurat de o baie relaxantă în cameră și ai privit spre munte cât a fost ziua de lungă.  Și-acum ce urmează? Poți continua în același ritm. Poți să te bucuri de loc cu cei dragi, să stați la povești până noaptea târziu și să savurați clipa.

Dacă ești mai aventuros, în schimb, ai nimerit numai bine! Fie că vrei să dai o fugă în Brașov, fie că vrei să urci pe munte, de la King’s Rock Cabin poți să le faci pe toate. Localizarea minunată a acestei cabane e ideală pentru a te conecta mai tare cu natura, pentru a descoperi locuri nemaivăzute și pentru relaxare.

Castelul Bran, Cetatea Râșnov, Dino Park sau sanctuarul de urși de la Zărnești sunt doar câteva dintre atracțiile turistice pe care le poți vizita în vacanța ta din Zărnești. Dacă îți dorești să fii mai aproape de munte și de natură, poți vizita satele montane Măgura și Peștera, cu priveliști uimitoare.

Iar dacă vrei mai mult dinamism și aventură, prăpastiile Zărneștilor, traseele montane pe Piatra Craiului și plimbările nesfârșite în pădure sunt aici pentru tine. Tu trebuie doar să te decizi. Vei rămâne în relaxare și contemplare la King’s Rock Cabin sau te vei aventura pe poteci și vârfuri împădurite? Sunt curios de ce vei alege.

Dar până atunci, bucură-te de natură! Bucură-te de munte și de liniștea cabanei de la Piatra Craiului. Descoperă împrejurimile minunate din Zărnești și relaxează-te. E timpul să te simți regește.

Citește alte articole:

Urmărește-mă pe Social Media
Abonează-te la blog

Lasă un răspuns