Cazare în inima Țării Făgărașului la Casa Hintz Transilvania

Țara Făgărașului este acea zonă din România care nu încetează să ne surprindă. De altfel, Transilvania, în general, are acest farmec aparte. Prin arhitectura orașelor săsești, a ruinelor medievale sau pur și simplu prin geografia zonei, Transilvania rămâne o zonă de vizitat și revizitat. Nici pensiunile din zonă nu se lasă mai prejos, valorificând specificul acestora. Descoperă Casa Hintz Transilvania, pensiunea din Făgăraș de care ai să te îndrăgostești!

Astfel, fie că vrei să vizitezi Cetatea Făgărașului, Bâlea Lac ori Castelul de Lut din Valea Zânelor, ai nevoie de un loc în care să te cazezi. Un loc aproape de toate aceste obiective turistice din Transilvania, un loc modern și central de unde să îți începi aventura în Țara Făgărașului.

Cazare în inima Țării Făgărașului la Casa Hintz Transilvania

Uneori vrem să avem parte de liniște totală,  să ne izolăm de lume în mijlocul naturii, iar alteori avem nevoie de o cazare cât mai centrală. De ce? Pentru eficiență! Timpul e cel mai de preț lucru al fiecărei persoane, iar în momentul în care reușim să îl salvăm, ne facem un bine.

În acest fel, Casa Hintz Transilvania este poziționată perfect pentru a salva timp atunci când ești în vacanță în Făgăraș. Unde mai pui și că are o arhitectură superbă? Dar ajungem imediat și la asta.

Fie că ești în trecere în Făgăraș, fie că planifici să vizitezi principalele obiective turistice de acolo, Casa Hintz Transilvania are ușile deschise pentru a te primi. Vei fi întâmpinat de niște gazde calde și ospitaliere, de o pensiune curată, modernă, ultracentrală, de mese preparate cu dibăcie și nu numai.

Haide să vedem mai exact ce facilități are Casa Hintz și de ce trebuie să te cazezi aici când vii în Făgăraș!

Unde se află Casa Hintz?

După cum spuneam, Casa Hintz Transilvania se bucură de o poziționare ultracentrală în Făgăraș, chiar în centrul vechi al orașului, la 3 minute de Cetatea Medievală.

Stilul clădirii este unul simplu, dar specific regiunii transilvănene.  Prin culorile sale de bej și crem inspiră o atitudine primitoare, dar în același timp selectă.

Ce capacitate de cazare are Casa Hintz?

Odată ce te-ai decis că vrei să îți petreci vacanța în Țara Făgărașului, Casa Hintz Transilvania pune la dispoziție 5 camere spațioase și complet utilate. Pun accentul pe profesionalism și calitate, astfel încât camerele au un design modern, aerisit, iar așternuturile și piesele de mobilier sunt calitative. Aerul primitor te face să te simți ca acasă!

Mai mult, fiecare cameră are minibar, baie privată, complet utilată cu produse de igienă, dulap pentru depozitarea hainelor, un birou și conexiune gratuită la Wi-Fi.

Ce mâncăm la Casa Hintz Transilvania?

Oferta de sejur la Casa Hintz Transilvania cuprinde și micul dejun, bufet continental, numai bine de luat înainte de a pleca în descoperirea Țării Făgărașului. 

Locul de servit masa este în același stil ca restul pensiunii: curat, spațios și primitor.  Și te asigur, mâncarea oferită este absolut delicioasă!

Obiective turistice în Țara Făgărașului, aproape de Casa Hintz Transivania

Cum ziceam și la început, poziționarea este totul. Și cum poți descoperi mai bine Făgărașul decât vizitând Cetatea sa Medievală? Plină de istorie și legende, la doar 3 minute de mers pe jos de la Casa Hintz Transilvania!

Alte locuri pe care le poți vizita în apropiere sunt Transfăgărășanul, Bâlea Lac, Castelul De Lut din Valea Zânelor, Povestea Calendarului, Mănăstirea Rupestră sau Mănăstirea Sâmbăta de Sus.

După cum vezi, Țara Făgărașului are multe de oferit. De la peisaje naturale magnifice, la obiective turistice vechi de sute de ani, până la cazări făcute special pentru tine, precum Casa Hintz Transilvania

Eu am avut parte de o ședere liniștită și cu siguranță mă voi reîntoarce aici. Aștept și părerea ta în secțiunea de comentarii sau pe pagina de contact după ce vei încerca această pensiune din Țara Făgărașului!

Citește alte articole:

Urmărește-mă pe Social Media
Abonează-te la blog

Lasă un răspuns