Departe de agitație la Moon Village Comarnic, în Valea Prahovei

,,Peisaje de neuitat, văzute chiar din pat.” – Cum sună asta? Să te trezești dimineața, iar primul lucru pe care îl vezi să fie minunata Vale a Prahovei? Să fii departe de agitație într-un loc intim, liniștit, cu aer curat și priveliști pe măsură. Pentru că avem nevoie din când în când de astfel de locuri și momente, astăzi îți voi vorbi despre Moon Village Comarnic.

O cazare atipică, ai putea zice, dar care are un farmec aparte. De la conceptul caselor mobile, până la design-ul primitor și atenția la detalii, totul e construit pentru tine și nevoile tale. Haide să vedem împreună cum e să scapi de agitația orașelor și să te bucuri de clipă!

Departe de agitație la Moon Village Comarnic

În mijlocul naturii, departe de zgomotul orașelor aglomerate și de stresul cotidian, se află complexul de case mobile Moon Village Comarnic. E locul pentru tine când vrei liniște și intimitate. Ori e locul pentru tine când vrei distracție cu prietenii. E locul pentru tine când vrei orice, la urma urmei.

Este ideal și dacă lucrezi remote și vrei să schimbi peisajul. Până la urmă, când ai mooncit ultima oară la moonte? 😉 Să vedem, totuși, cu ce ne întâmpină Moon Village în mod concret.

Capacități de cazare și facilități Moon Village Comarnic

Șase căsuțe te așteaptă să le treci pragul și să uiți de grijile cotidiene. Te așteaptă cu un design primitor, în culori calde. Sentimentul de lux și calitate apare încă de când vezi arhitectura exterioară în stil minimalist. Apoi el este completat de structura caselor de lemn și de geamurile imense, care îți vor oferi priveliști de neuitat către Valea Prahovei.

Interiorul se ridică la înălțimea așteptărilor și susține design-ul minimalist de care îți ziceam. Tonurile de gri, bej, galben și maro se îmbină perfect și oferă o experiență vizuală plăcută. Confortul e din abundență,  fie că vorbim de scaune, de canapea sau de pat. Începi să te simți ca acasă chiar dacă nu ești acasă.  Și, fără să-ți dai seama, parcă nici nu mai vrei să pleci!

La acest sentiment de ,,acasă” contribuie toate facilitățile de care dispun casele: un TV imens cu Netflix inclus, Wi-Fi, aer condiționat și șemineu electric, kitchinetă complet echipată și frigider. Baia este, de asemenea, gândită în detaliu, de la design și confort, până la accesorii esențiale precum un uscător de păr. Toate piesele de mobilier și de decor se completează perfect, făcând din aceste căsuțe adevărate oaze de liniște moderne. 

În funcție de nevoile tale, poți alege între două tipuri de cazări: Moon Hyperion și Moon Hyperion Loft. Moon Hyperion este varianta pentru tine și gașca de prieteni ori pentru tine și familia. Suprafața totală este de 66 mp, încăpând maxim 6 persoane. Cealaltă variantă, Moon Hyperion Loft, este ideală pentru maxim 4 persoane, având o suprafață de 50 mp.

Toate căsuțele au vedere integrală către Valea Prahovei și o mică terasă de unde poți admira priveliștea. Imaginează-ți: stai în pat, grijile sunt departe în oraș,  iar în față privești natura în toată frumusețea ei. Parcă ar merge o vacanță la MOONte, nu-i așa?

Pentru ca experiența să fie completă, complexul pune la dispoziție și parcare privată, un restaurant unde se pot organiza evenimente și o zonă pentru foc de tabără și voie bună. 

Activități de relaxare la Moon Village Comarnic

Poate n-o să vrei să petreci tot timpul sejurului tău la cazare. Ce rămâne de făcut atunci? Stai fără grijă! Sunt câteva experiențe ieșite din comun pe care le poți face aici. De la plimbări cu ATV-ul, la drumeții în pădure, totul rămâne la imaginația ta.

Pe lângă ceea ce poți face aproape de complex, nu uita că Valea Prahovei este un loc pe care îl poți explora continuu. La doar 19 km distanță se află Sinaia, unde poți vizita Castelul Peleș sau Castelul Știrbey, poți urca cu telecabina și să vizitezi Sfinxul, Babele și toate celelalte atracții turistice din jur. Poți vizita și orașul Brașov care este la 1h și puțin cu mașina.

Poziționarea complexului Moon Village Comarnic face ca majoritatea locurilor din Valea Prahovei să fie accesibile, rămânând în același timp o cazare retrasă,  în care să te poți bucura de liniște.

Combinația perfectă, nu?

Dacă vrei să fii mai aproape de Munții Bucegi, să știi că pe lângă complexul de la Comarnic, cei de la Moon Resort au cazări și în Bușteni. Poți afla mai multe detalii despre acestea chiar aici.

Indiferent de scopul șederii tale aici, la Moon Village Comarnic, de un lucru poți fi sigur: ai să găsești liniștea și relaxarea la care tânjeai.

Citește alte articole:

Urmărește-mă pe Social Media
Abonează-te la blog

Lasă un răspuns