Detașare la superlativ: Cazare la Cabana 365, în Moieciu de Sus

Închide ochii. Închide-i și imaginează-ți că te trezești cu munții falnici înaintea ta. Cu soarele pe cer care își aruncă razele pe întinderea nesfârșită de verde. Imaginează-ți că toate frumusețile naturii sunt la o aruncătură de băț, iar tu trebuie doar să vrei să le descoperi. Să urci pe vârfurile înalte, să cauți potecile bătătorite, să te bucuri de clipă și de viață. Să descoperi. Acum deschide ochii: nu-i așa că tânjești la o astfel de experiență? Că vrei să te rupi de cotidian și să te regăsești puțin?

Dacă da, stai fără grijă! România are destule bijuterii pentru fiecare suflet dornic de frumos. Unele sunt chiar mai aproape decât te-ai aștepta. Cât de aproape? Depinde de unde vei porni. Dar te asigur: odată ajuns aici, nu vei regreta. Iar acest ,,aici” e nimeni altul decât județul Brașov, cu ai săi munți înalți și păduri dese.

Lasă-mă să îți prezint un loc tare frumos din acest județ: Cabana 365, din Moieciu de Jos.

Detașare la superlativ: Cazare la Cabana 365, în Moieciu

Te-ai cazat vreodată într-o cabană de tip A-frame? Știi tu, acele cabane cu geamuri imense din sticlă prin care poți admira tot ce e în jur. Acele cabane cozy, pline de intimitate, în care relaxarea e primul și unicul scop.

Dacă nu ai făcut-o încă, acum e ocazia perfectă. Cabana 365 e întocmai ce ți-am povestit mai sus. De fapt, e chiar mai mult de atât. E despre zile liniștite în care auzi doar sunetul naturii, al vântului și al păsărilor. E despre momentele petrecute cu oamenii pe care îi iubești. Despre momentele cu tine. Cu tine, cu munții care te privesc din depărtare și cerul înstelat care își face loc noaptea. E acel loc în care te simți ca acasă, de nu-ți mai vine să pleci.

Ce zici, nu sună bine? Cabana aceasta de poveste o găsești la doar 29 km distanță de Brașov, și 6 km de Bran, în satul Moieciu de Jos. Un sat domol, în care timpul parcă stă în loc. Un sat care privește mândru spre munții Bucegi și munții Piatra Craiului. Iar această vedere o vei avea și tu, călătorule, dacă decizi să te cazezi la Cabana 365. Dar vorbim mai multe despre priveliște într-o clipă.

Capacități de cazare la Cabana 365

Cabana 365 este mai degrabă un mini complex. Acesta e format din 3 cabane de tip A-frame, toate amplasate cu o vedere superbă către munți. Mai știi ce ziceam de intimitate? Ei bine, cabanele sunt așezate în diagonală, astfel încât să păstreze intimitatea totală a celor care se cazează aici.

Cabanele sunt formate dintr-un living foarte cozy la parter, în timp ce la etaj se află adevărata atracție: dormitorul cu o priveliște de vis. Aici totul se transformă într-o poveste. Geamul imens te lasă să vezi tot ce e mai frumos în jur. Ajungi să te simți liber și în conexiune cu natura care te înconjoară. Să o simți, nu doar să o vezi. Frumusețea nesfârșită din jur îți va tăia răsuflarea, te asigur.

Revenind la facilități. Fiecare căsuță dispune de baie proprie complet utilată, o chicinetă cu plită, frigider, expresor și mai toate cele necesare pentru confortul tău. Tot la parter ai și o zonă de servit masa, iar în afara cabanei te poți bucura de o terasă spațioasă și un grătar pentru momentele când vrei să gătești ceva.

Probabil te întrebi: și cum arată Cabana 365? Stilul adoptat este unul cu vibe scandinav, minimalist. Mobilierul și obiectele decorative susțin acest stil, fiind în același timp foarte calitative. Cabana este construită integral din lemn, ceea ce oferă acel miros specific de munte, de evadare, de liniște. Toate aceste elemente îmbinate îți dau senzația de căsuță de poveste. Și chiar este una, odată ce ajungi acolo.

Ce activități poți face la Cabana 365?

Aici depinde de dorințele tale, călătorule. Poți sta toată ziua la cabană, admirând peisajul pitoresc. Te poți relaxa citind o carte de pe terasă, stând la o vorbă cu cei dragi sau contemplând la cerul înstelat noaptea. Dacă ești mai aventuros,  poți parcurge traseele montane din jur. Te poți plimba prin sat, poți descoperi păduri. Poți să te reunești cu natura în cel mai profund mod. Alegerea e numai a ta.

Mai mult, fiind situată așa aproape de Brașov, poți da oricând o fugă pentru a vedea principalele atracții turistice ale orașului dinte munți.

Ce spui, nu ar prinde bine o escapadă la munte? Acolo unde timpul curge mai greu, unde aerul e mai curat, iar fericirea mai mare. La Cabana 365 le vei avea pe toate, și încă mai mult. Trebuie doar să vrei să descoperi, să trăiești și să vizitezi.

Rezervările se efectuează pe Booking.com!

Aștept cu drag experiența ta în Moieciu de Jos. Cu siguranță va fi pe măsură!

Citește alte articole:

Urmărește-mă pe Social Media
Abonează-te la blog

Lasă un răspuns