Escapadă în inima naturii lângă Cluj la Tarnița Forest Lake

Știai că relaxarea în natură reduce stresul și crește productivitatea? Nu, nu încerc să îți vând vreo formulă magică care te scapă de griji. Ci mai degrabă încerc să îți prezint o realitate. Suntem constant grăbiți și ocupați, încât uităm că merităm și momente de răsfăț. Iar după cum (probabil) știi, răsfățul în natură are cele mai bune efecte. Dacă ești din Cluj (sau chiar și din alte zone) lacul Tarnița ar trebui să fie refugiul tău. Munții Apuseni, lacul și mai ales liniștea sunt elementele care aproape te vor face să te îndrăgostești de acest loc. De ce doar ,,aproape”? Pentru că încă nu ți-am vorbit de Tarnița Forest Lake, cazare care se află chiar pe malul lacului Tarnița. 

Escapadă în inima naturii la Tarnița Forest Lake

Imaginează-ți că te trezești într-o cabană de lemn în mijlocul pădurii. Tot ce auzi sunt vietățile din jur și adierea vântului printre frunze. Te ridici și te îndrepți spre fereastră,  iar în fața ta vezi albastrul imaculat al lacului Tarnița. Ce tablou ireal, nu-i așa? Și totuși, adevărat.

Despre lacul Tarnița ți-am mai vorbit. Acel Loch Ness din România care îți inundă sufletul de frumos. E timpul să ne întoarcem aici, de data aceasta cu o experiență completă: experiența Tarnița Forest Lake.

Tarnița Forest Lake este un complex de 3 cabane, 2 situate pe malul lacului Tarnița, iar una în inima pădurii.  Acestea se numesc, intuitiv: Lake House, Twin Lake House și Forest House. De la reuniuni de familie, până la zile de naștere și excursii de tip teambuilding, la Tarnița Forest Lake poți face de toate.

Lake House

După cum sugerează și numele, această cabană se află chiar pe malul lacului Tarnița. Cu un design ce îmbină luxul și confortul, această cabană e ideală pentru un grup de 12 persoane. Sunt disponibile 6 camere duble, living spațios, 3 băi și o bucătărie. Priveliștea către lac e uimitoare și te face să nu mai vrei să pleci de aici. Ajungi să simți că locul tău e de fapt acolo, în natură,  cu munții care te înconjoară și lacul care îmbrățișează peisajul.

În afara cabanei ai loc special pentru foc de tabără și grătar, ca să te poți bucura împreună cu cei dragi. Iar pentru evenimente speciale, există posibilitatea unor pachete de lux, dar te las să descoperi mai multe.

Twin Lake House

Această cabană se află tot pe malul lacului Tarnița, dar e mai potrivită pentru reuniuni restrânse, de până la 6 persoane. Momente de conexiune cu familia, timp petrecut cu cei pe care îi iubim, totul într-un decor superb. Cabana dispune de 3 camere duble la etaj, un living spatios, 2 băi și bucătărie la parter.

Forest House sau cabana dintre brazi

Dacă dorești mai multă intimitate, discreție sau doar vrei să te reconectezi cu natura, atunci Forest House e pentru tine. Situată în inima pădurii, Forest House poate găzdui până la 6 persoane, în 3 camere duble, având la dispoziție 2 bai, un living și o bucătărie.

Ce poți face la Tarnița Forest Lake?

Dacă vrei să faci și altceva în afara de a admira lacul și împrejurimile, există numeroase obiective turistice în apropierea Tarnița Forest Lake. În funcție de anotimp, ai tot felul de activități. De la plimbări cu barca pe lacul Tarnița, până la drumeții la Piatra lui Dan sau Piatra lui Lucaci. Drumeții care, crede-mă, merită! Peisajul este dintr-acelea care îți taie răsuflarea.

Dacă vrei să te aventurezi mai departe, poți vizita Salina Turda, care e la 73 km distanță,  Cheile Turzii la aceeași distanță sau, dacă e iarnă,  poți da o fugă la Pârtia Mărișel la 25 km distanță.

Indiferent de scopul pe care îl ai venind aici, la Tarnița Forest Lake, trebuie să faci neapărat un lucru: să te bucuri. Să te bucuri de fiecare adiere de vânt cu miros de munte, de fiecare apus de soare care se oglindește în lac, de fiecare moment petrecut cu tine sau cu cineva drag.

Bucură-te, relaxează-te și descoperă natura la Tarnița Forest Lake. 

Citește alte articole:

Urmărește-mă pe Social Media
Abonează-te la blog

Un gând despre &8222;Escapadă în inima naturii lângă Cluj la Tarnița Forest Lake&8221;

Lasă un răspuns