FlatWhite Properties – cazări inedite în regim hotelier

Când planifici vacanța ideală, alegerea unei cazări avantajoase pare cel mai complicat lucru. De la poziționare, până la facilități, o mulțime de lucruri trebuie luate în calcul. Poate deveni obositor, dar ghici ce! Nu ar trebui să fie așa. În Oradea scapi de tot stresul alegerii unei cazări cu ajutorul celor de la FlatWhite Properties. Cum? Cu peste 50 de apartamente și case în regim hotelier în cele mai importante locații din Oradea. Haide să descoperim împreună niște cazări inedite în regim hotelier din Oradea!

Flatwhite Properties – cazări inedite în regim hotelier 

Tu cum măsori frumusețea unui oraș? Prin plimbări nesfârșite pe alei întortocheate, privind de la geam priveliști uimitoare sau vizitând principalele atracții turistice? Eu cred că toate joacă un rol important când vine vorba de experiența pe care o trăiești într-un oraș nou. De la oraș în sine, până la locul în care te cazezi și îți petreci vacanța. 

Același lucru l-au înțeles și cei de la FlatWhite Properties din Oradea: cel mai mult contează experiența unui oraș. Și au reușit foarte bine să integreze această mentalitate în cazările pe care le administrează.  Cazări orientate spre tine, cititorule. Spre nevoile și pasiune tale, spre dorințele și gusturile tale. Oricare ar fi planurile tale în Oradea, poți să fii sigur că vei găsi tot ce ai nevoie în aceste cazări în regim hotelier.

Cazări în regim hotelier în Oradea

Despre Oradea, capitala Art Nouveau a României am mai discutat. Despre istoria și frumusețea ei, despre stilul arhitectural deosebit. Sunt atâtea obiective turistice de văzut aici, încât locul în care alegi să te cazezi ar trebui să completeze cât mai bine experiența lor.

Dorești să fii în centrul orașului, să auzi cum bate inima Oradei? Ori vrei să fii într-o zonă mai liniștită, aproape de Băile Felix? Plănuiești să vizitezi singur și îți dorești intimitate? Sau vii cu prietenii, familia și vrei mai mult spațiu?

Pentru oricare situație enumerată mai sus, FlatWhite Properties vă pun la dispoziție o multitudine de unități de cazare. Să vedem câteva dintre ele.

Cazare cu jacuzzi lângă Băile Felix: Vila Klia

În satul Sanmartin, la 10 minute distanță cu mașina de centrul Oradei și doar 5 minute de Băile Felix, se află această vilă în regim hotelier. 6 camere de lux cu baie proprie, un living spațios și o curte privată cu jacuzzi te așteaptă pentru o vacanță de neuitat. Un cuvânt poate defini în întregime această experiență: lux. De la design, până la facilități, totul este construit într-un stil modern, accesibil și de bun gust.

Bucătăria este complet utilată cu tot ce ai nevoie  pentru o masă copioasă. Dormitoarele sunt curate, spațioase, în același stil modern, fiecare având smart TV, minibar, baie privată și toate necesitățile aferente. Două dintre dormitoare au și o terasă minunată,  perfectă pentru savurat cafeaua de dimineață!

Black Eagle Loft, locul cu cea mai frumoasă priveliște

Dacă vrei într-adevăr să simți bătăliile inimii orașului, acesta e locul ideal. Și de parcă locația nu era îndeajuns, cum ar fi să îți spun că acest apartament se află în Palatul Vulturului Negru? Imaginează-ți: o noapte în cel mai important momument arhitectural în stil secession din Oradea.

Să-ți mai spun de design-ul elegant și clasic, de tavanele înalte sau de priveliștea fascinantă asupra Pieței Unirii? Cred că mai bine te las să le descoperi pe cont propriu!

Old City Apartment

Tot în inima orașului, dar de data aceasta un pic mai liniștit. Acest apartament cu 2 camere este, de asemenea, situat într-o clădire istorică din Oradea. Dacă până acum am avut rafinament și lux, aici stilul inspiră acel aer de ,,acasă”.

Culorile și design-ul primitor, spațiu interior și facilitățile fac din acest apartament locul perfect pentru familii. Vei avea la dispoziție două camere complet utilate cu baie proprie și o bucătărie cochetă cu loc de servit masa. Toate acestea, într-o zonă minunată din centrul istoric al Oradei.

Acestea nu sunt toate unitățile de cazare puse la dispoziție de FlatWhite Properties,  dar sunt, din punctul meu de vedere, cele mai interesante. Poți vedea toată lista de apartamente în regim hotelier oferite pe pagina FlatWhite Properties.

Iar dacă vizitezi pentru prima oară Oradea și nu știi de unde să incepi, ți-am pregătit un top al obiectivelor turistice din acest oraș minunat.

Care e primul pe listă?

Citește alte articole:

Urmărește-mă pe Social Media
Abonează-te la blog

Lasă un răspuns