Intimitate la poalele munților. Cazare la Sweet Escape Vlădeasa

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să fugi de lume? Să îți lași toate grijile deoparte și să te retragi într-un colț al tău, departe de cotidian. Să fugi să te relaxezi, să te regăsești și să te bucuri de intimitate și liniște. Dacă tânjești la asta, știu un loc tare fain, nu departe de Cluj, care îți va aduce liniștea de care ai nevoie. Sweet Escape Vlădeasa, un loc intim și cochet. Un loc mic, dar echipat cu tot ce e necesar pentru câteva zile de pace, departe de gândurile de zi cu zi.

Ce zici, vrei să descoperim împreună acest loc? Astăzi mergem în Rogojel, un sat din județul Cluj. Unde ne oprim? Acolo unde evadarea e dulce, la Sweet Escape Vlădeasa

Intimitate la poalele munților. Cazare la Sweet Escape Vlădeasa, Rogojel

La doar 80 de km distanță de Cluj, în Apuseni te întâmpină o altă lume. O lume mai calmă, mai liniștită. O lume cu păduri dese de molid, cu pajiști acoperite de flori și culmi înalte ce stau să atingă cerul. Priveliști de vis care parcă îți șoptesc să nu mai pleci de aici, de frumos ce e.

Aici, la poalele Masivului Vlădeasa, te așteaptă primitor cazarea noastră de azi. O casă cochetă gata să-ți ofere momente de relaxare și fericire.  Poți petrece tot timpul înăuntru sau pe terasă, cum te lasă vremea. Ori poți pleca în explorarea obiectivelor turistice din jur.

Înainte de asta, să vedem mai exact cum e la Sweet Escape Vlădeasa

Capacitate de cazare și interior la Sweet Escape Vlădeasa

Știi ce ziceam de intimitate? Ei bine, locul acesta e perfect. Cu o capacitate de 4 persoane poți să te bucuri în tihnă cu familia, cu cei dragi sau chiar singur. Locul nu e imens, dar te asigur că e suficient. Aspectul întregii locații este de vis, având un stil ușor rustic, dar în același timp foarte modern. Tonurile de crem, maro și verde dau senzația de liniștite și confort.

Casa este compusă dintr-un dormitor cu pat matrimonial superb amenajat și un living spațios dotat cu canapea extensibilă. Tot în living poți să-ți gătești preparatele preferate în bucătăria open space echipată complet. Frigider, cuptor, aparat de cafea și toate necesitățile sunt aici pentru a-ți face zilele ușoare și plăcute.

Iar dacă preferi să evadezi iarna, un șemineu te așteaptă în living pentru a te încălzi în zilele mai reci. Baia este, de asemenea, complet utilată, amenajată în același stil ca restul încăperilor. Chiar dacă fugi în natură, nu vei rămâne fără semnal, întrucât ai la dispoziție Wi Fi gratuit, dar și un TV pentru când vrei doar să te destinzi.

În afara cabanei te așteaptă o terasă foarte faină, numai bună pentru un grătar sau povești târzii în miez de vară. Cu priveliștea de vis din jur, chiar că nu-ți mai vine să pleci de aici!

Activități și obiective turistice lângă Sweet Escape Vlădeasa

Ce activități poți face aici? În primul rând, să te bucuri de liniște. De natură, de priveliște, de munți. Să te relaxezi în fața șemineului iarna, să savurezi o cafea pe terasă vara. Însă, dacă ești în căutare de aventuri și obiective turistice în jur, ai de unde alege. Să vedem câteva locuri.

În satul Rogojel, într-un loc numit ,,Dealul Domnului”, ai să găsești ceva rar în România. Este vorba copacul Sequoia, adus în România de mai bine de 100 de ani. Acest copac impresionează mai ales prin înălțimea sa, ce depășește 40 m.

La scurtă distanță poți vizita cea mai veche așezare din zonă: Castrul roman de la Bologa sau ,,Resculum”. Deși au rămas puține ruine, merită să vezi unul dintre cele mai importante castre romane.

Dacă îți plac drumețiile, atunci poți parcurge traseul ce duce la Vârful Vlădeasa, vârf ce are niște priveliști de vis. Acesta e cel mai înalt din Masivul Vlădeasa, atingând 1836m. Aerul puternic de munte și panorama îți vor umple sufletul de bucurie, te asigur.

Iar dacă tot re apuci de traseul pe masivul Vlădeasa, nu trebuie să ratezi Casada Vălul Miresei. Aflată la altitudinea de 1000 de metri și cu o înălțime de 30 de metri, e unul dintre obiectivele turistice naturale ce îți vor tăia răsuflarea.

Indiferent de cum alegi să îți petreci timpul în Rogojel, Sweet Escape Vlădeasa va fi locul tău de relaxare, odihnă și intimitate. Cu peisaje la fel de frumoase indiferent de anotimp și cu multe posibilități de petrecere a timpului, aici sigur vei găsi liniștea de care ai nevoie

Ce spui, evadarea e dulce?

Citește alte articole:

Urmărește-mă pe Social Media
Abonează-te la blog

Lasă un răspuns