Cabana Haiducilor

La marginea lumii în adâncul Munților Apuseni – Cabana Haiducilor

Lux, spațiu și sigur știi celebra piesă a lui Valeriu Sterian “Amintire cu haiduci“. Cum ar fi dacă preț de o noapte (sau mai multe) ai fi chiar tu unul dintre haiduci? Departe de lume și de cotidian, ascunsă sub umbra măreață a munților, Cabana Haiducilor este locația perfectă pentru a te reconecta cu natura, pentru a fi tu.

Lasă haiducul din tine să iasă la iveală și haide să îți prezint cazarea de vis din Munții Apuseni!

Cabana Haiducilor, la marginea lumii

Nu departe de Cluj, într-un cătun ascuns de forfota vieții, te așteaptă cu brațele deschise Cabana Haiducilor. Uită de stres, de muncă și de griji! Aici e locul în care nu numai te relaxezi, dar și trăiești; trăiești mai autentic, mai pur. Aerul rece și curat de munte îți inundă plămânii, în timp ce peisajele desprinse din basm îți bucură privirea.

Dar unde este mai exact Cabana Haiducilor?

Dinspre Cluj avem de străbătut aproximativ 73 de km, în direcția spre Oradea. Invers, dacă plecam dinspre Oradea, avem în jur de 90 km. Nu contează de unde plecăm, totuși, căci toate drumurile duc în același loc: Valea Drăganului, cătunul Alunul, la liziera pădurii de brazi.

Ca să fiu mai specific, cazarea noastră de azi se află la numai 700m de Lacul Drăgan, de care sigur ai auzit. Iar dacă nu ai auzit, nu-i bai! Dacă ți-a plăcut Lacul Tarnița, sigur îl vei îndrăgi și pe acesta.

Acum că știi unde se află Cabana Haiducilor,  de ce e musai să înnoptezi aici? Poate e vorba de liniștea pe care ți-o oferă locul. Poate mirosul coniferelor care îți gâdilă nările. Poate priveliștile, nenumăratele obiective turistice din zonă și oportunitățile de distracție și relaxare. Toate acestea sunt argumente bune, dar lasă-mă să mai adaug câteva! Curățenia, profesionalismul gazdelor și facilitățile nu trebuie lăsate mai prejos. Împreună ele fac un tot unitar pentru ca sejurul tău să fie perfect.

Facilități Cabana Haiducilor – Fainoșag sau Cătrănit?

Unitatea de cazare este formată din 2 cabane: Cabana Haiducului Fainoșag și Cabana Haiducului Cătrănit. Fiecare dintre acestea are o capacitate de 8 persoane, deci e perfect pentru a veni cu toată familia sau cu toți prietenii!

Cabana Haiducului Fainoșag dispune de living, două dormitoare mari pentru 4 persoane, iar fiecare cameră are baie cu duș propriu. Pe de altă parte, Cabana Haiducului Cătrănit are tot un living, patru dormitoare pentru 2 persoane și o baie cu duș.

Mai mult, pentru o experiență autentică și plină de confort, te poți bucura de o baie fierbinte în ciubăr sau de o relaxare bine-meritată în saună. Ești cu prietenii și aveți chef de-o gustare? Perfect! Aveți la dispoziție o bucătărie complet utilată, dar și loc pentru grătar împreună cu un foișor, numai bun pentru spus povești până târziu. Cum să te cunoști mai bine cu oamenii din jur, cu natura, cu tine decât așa?!

Devino haiduc!

După cum spuneam la început, poziționarea Cabanei Haiducilor este excelentă pentru o escapadă în natură. La o aruncătură de băț de Munții Apuseni,  pornind de aici poți vizita tot felul de atracții turistice. Ia o gură bună de pălincă, pune-ți bocancii și pleacă în aventură! Fie că urci pe Vârful Vlădeasa sau vizitezi cascadele Moara Dracului sau cascada Miscului, Cabana Haiducilor te așteaptă cu un loc cald și primitor, ca acasă!

Dacă nu vrei să te aventurezi de unul singur, nicio problemă! Gazdele îți pun la îndemână o serie de activități incitante, printre care: pescuitul sportiv, partide de vânătoare plimbări cu caiacul pe Barajul Dragan, trasee de bicicletă sau drumeții.

Relaxare, relaxare și… Relaxare!

După ce ai fost un adevărat haiduc și te-ai aventurat în drumeții, e timpul să îți tragi sufletul. Ce zici de niște masaj? Nu glumesc! Cei de la Cabana Haiducilor pun la dispoziție diferite tipuri de masaj, toate pentru a te face mai puțin încordat și a face din ședere un adevărat paradis. Ai de ales între masajul de relaxare, masajul terapeutic, reflexoterapia sau masajul Japonez.

În momentele în care lumea e un haos, cel mai bine e să te retragi undeva departe cu cei dragi. Să te reconectezi cu natura, cu tine și cu cei la care ții.  La Cabana Haiducilor vei avea parte de toate astea, și chiar mai mult!

Pentru rezervări accesați pagina Cabana Haiducilor.

Ce mai aștepți, nu te-ai urcat deja în mașină? Haide, munții te așteaptă, iar aventura e pe cale să înceapă!

Citește alte articole:

Urmărește-mă pe Social Media
Abonează-te la blog

Lasă un răspuns