Momente de neuitat cu prietenii în Brașov: sejurul la Orchard Villa

Brașovul e acel oraș la care te întorci mereu și mereu, indiferent de câte ori l-ai vizita. Străzile, atracțiile turistice și împrejurimile te uimesc de fiecare dată și te afundă mai tare în istoria orașului de la poalele Tâmpei. Eu am avut ocazia să găsesc cazarea ideală în Brașov, mai ales dacă plănuiești să mergi cu un grup de prieteni sau cu familia. Lasă-mă să îți vorbesc despre Orchard Villa, pensiunea la care trebuie să meri când vrei să te distrezi, să te relaxezi sau să savurezi Brașovul din plin.

Singur sau cu prietenii, este un loc în care să stai și să te relaxezi. Un loc aproape de centrul orașului, dar departe de freamătul cotidian. Un loc căruia să fii tentat după sejur să îi spui ,,acasă”.

De ce să ,,meri”? Citește în continuare ca să afli!

Momente de neuitat în Brașov: sejurul la Orchard Villa

Nu de multe ori când vrem să celebrăm ceva, fie între prieteni sau în familie, ne confruntăm cu problema cazării. ,,E spațiul suficient de mare? Sunt condițiile suficient de bune? Cât de departe e de oraș?”, sunt doar câteva întrebări pe care ni le punem, ca apoi să ne gândim că nu există ceva care să îndeplinească toate condițiile pe care le dorim.

De multe ori, așa e. Însă dacă mergi la Brașov, am o soluție pentru tine. Orchard Villa este locul suficient de aproape de oraș, dar suficient de departe pentru a nu auzi zgomotul acestuia. Este suficient de mare pentru a aduce până la 10 persoane, dar suficient de mic pentru a avea un spațiu intim.

Iar piesa de rezistență… Ei bine, trebuie să meri acolo ca să vezi! 😉

Spațiu de cazare la Orchard Villa

Să discutăm treburi mai concrete, nu? Pensiunea se află în cartierul Stupini, la doar 7 minute distanță de centrul orașului. Locația perfectă, dacă mă întrebi pe mine! Odată ce ajungi la pensiune, vei fi întâmpinat de niște gazde calde și primitoare, gata să facă din sejurul tău unul de neuitat.

Ai să remarci instant curtea imensă cu zone de relaxare, vatră de foc cu canapele, terase, hamace, balansoare și, mai ales, ciubărul. Dar revenim imediat și la asta!

Mai știi că ziceam să meri aici ca să vezi piesa de rezistență? Ei bine, chiar asta este piesa de rezistență! Nu te-ai prins încă? La Orchard Villa te vei bucura de o minunată livadă de meri. Iar în funcție de anotimpul în care mergi, e locul perfect pentru un picnic cu cei dragi sau doar pentru a admira livada și a te relaxa. Și acum să fim serioși – unde ai mai avut livadă cu meri în curte?

Acum că știi cum arăta curtea, sigur te întrebi de capacitatea de cazare efectivă. Cum sunt camerele la Orchard Villa, cum sunt condițiile? Stai fără grijă, te lămuresc imediat.

Orchard Villa pune la dispoziție 5 camere duble, fiecare având baie proprie, iar unele și balcon. Camerele au un design minimalist, simplu, dar confortabil. Sunt luminoase, curate și mai ales spațioase.

Pe lângă camere, ai la dispoziție un living imens, numai bun ca să stai la povești și să te bucuri de compania celor din jur. La fel ca și designul camerelor, livingul este elegant și simplu, cu mici elemente decorative ce duc cu gândul la natură.  Mai că nu-ți mai vine să pleci!

Cât despre bucătărie, aceasta e visul oricui. Spațioasă, complet utilată cu tot ce ai nevoie, de la expresor/filtru de cafea, până la căni electrice. Îți imaginezi deja cum pui de-un festin cu cei dragi? Mai stai puțin! Nu ți-am zis și de grătar.

Cum poți avea momente de neuitat cu prietenii la Orchard Villa?

Deși interiorul pensiunii este perfect pentru orice activitate ai în plan, adevăratele momente unice încep în grădină. De ce? Friptura preparată la grătarul din grădină, paharul de vin de lângă foc într-o zi rece de iarnă și baia caldă în ciubărul încălzit îți vor oferi momente de neuitat. Pe mine m-au cucerit cu siguranță!

Ai de ales dintre 3 terase, însă te asigur că la vatra de foc cu canapele vei întări relațiile dintre tine și cei dragi. Atmosfera e atât de caldă, chiar dacă afară sunt 0 grade, iar asta face din Orchard Villa o cazare inedită în Brașov.

Eu mi-am petrecut ziua de naștere aici, și pot spune că a fost locul perfect pentru un astfel de eveniment.

Ce avem în jur?

Cum ziceam și la început, locația este un punct forte al acestei pensiuni. Ai în jur diverse restaurante sau magazine, iar principalele atracții turistice din Brașov sunt la o aruncătură de băț.  Astfel, Piața Sfatului și Biserica Neagră sunt la 7 minute distanță, Paradisul Acvatic la doar 2 minute, iar dacă prinzi zăpadă și vrei să schiezi ai Poiana Brașov la 20 de minute distanță. 

Oricât de frumos ar fi un oraș, o zonă turistică,  experiența devine completă când ai și o cazare pe măsură. Iar Orchard Villa este pe măsura Brașovului prin toate facilitățile pe care le oferă. 

Tu cu cine vrei să meri la Orchard Villa?

Citește alte articole:

Urmărește-mă pe Social Media
Abonează-te la blog

Lasă un răspuns