cea mai romantică cazare din Oradea

O noapte în palat. Cea mai romantică cazare din Oradea!

Lux, spațiu și romantism – cele 3 beneficii de care vei avea parte la Vili Apartments. Imaginează-ți doar: Cum ar fi o ședere cu iz romantic și vedere la minunatul centru istoric al Oradei? Nu te apuca să cauți singur, căci ți-am pregătit deja răspunsul! Vino cu mine și haide să vedem împreună cea mai romantică cazare din Oradea!

O noapte în palat

La intersecţia străzilor Republicii şi Iosif Vulcan se ridică maiestuos, parcă călătorind în timp, Casa Kolozsváry. O clădire nu foarte mare, alcătuită din 3 etaje, la parterul căreia funcționa magazinul de bijuterii al proprietarului, acum mai bine de un secol.

Astăzi, prin efortul și pasiunea celor de la Vili Apartments, poți resimți intimitatea secolului trecut.

Când noul și vechiul fuzionează

Povestea celor de la Vili Apartments a pornit din pasiune. Pasiunea pentru frumos, pasiunea pentru Oradea și, mai ales, pasiunea pentru tine, cel ce urmează să le treci pragul. Deși Casa Kolozsváry are o vechime considerabilă, proprietarul a reușit să integreze tehnologia modernă, fără a perturba aerul boem al locului. Astfel, printre utilitățile care îți amintesc că trăiești în secolul XXI se enumeră nelipsitul WI-FI, televizor cu ecran plat (cu tot cu Netflix!), aer condiționat și încălzire prin pardoseală.

Mai mult, ceea ce mi-a plăcut foarte mult a fost modalitatea de cazare, demnă de hotelurile din Vest. La ce mă refer? Accesul atât în casa scării, cât și în apartament se realizează prin self check-in. Procesul e simplu, eficient și rapid.

Romantic sau Elegant?

Te poți bucura de 2 apartamente de 60mp, fiecare cu design-ul său unic, pentru cele mai rafinate gusturi.

Apartamentul Romantic

Fie că e vorba de o aniversare sau Valentine’s Day, acest apartament e alegerea ideală pentru îndrăgostiți, dar nu numai. Ce să fie mai fascinant la acest apartament? Oare patul matrimonial cu baldachin suspendat la 3 metri sau cada pentru două persoane din living? Verifică tu și spune-mi! Iar pentru o imagine completă: la toate acestea se adaugă LED-uri colorate, lumini ambientale și săruri de baie. Mai trebuie să aduci petalele de trandafiri, iar experiența e completă.

Mai mult, dacă patul și cada nu sunt suficiente, ai la dispoziție un balcon de 12mp și o priveliște fantastică asupra Pieței Ferdinand. Tot ce lipsește e sunetul trăsurii trase în depărtare, în rest, te simți ca în secolul XX. Ca să fii sigur că acest loc e pentru tine, aruncă un ochi în galerie sau fă un tur virtual.

Apartamentul Elegant

Atmosfera de epocă a fost foarte bine conservată și în acest apartament. Cu un design modern, aici pot sta  fără probleme 2 persoane. Și aici, ca în Apartamentul Romantic, te poți bucura de cada pentru două persoane din living, de lumini ambientale care să îți inducă o stare de relaxare și toate utilitățile necesare.

Ceea ce surprinde la acest apartament este patul dublu king size, foarte confortabil și foarte… elegant. Tapetul cu păuni conferă camerei un aer londonez și sofisticat, în timp ce mobila din jur completează imaginea boemă: candelabru, fotolii și o măsuță, lampă de podea și birou. Toate acestea formează un stil clasic cu elemente moderne.

Terasa de 12mp a apartamentului îți oferă ocazia perfectă de a-ți savura cafeaua în timp ce privești către Piața Bémer. Poți medita, poți fi nostalgic; cadrul te ajută.

La fel, poți vedea galeria cu imagini sau poți face un tur virtual. Rezervările le poți face pe pagina Vili Apartments.

Te asigur că dacă în viitoarea ta vacanță în Oradea alegi să stai la Vili Apartments, nu ai să regreți! Și pentru că nevoile tale sunt cele mai importante, te poți bucura de o serie de oferte speciale, precum: Your Day, City Break Extra, All for Love.

Până data viitoare, aștept cu nerăbdare părerile și experiențele tale în secțiunea de comentarii!

Citește alte articole:

Urmărește-mă pe Social Media
Abonează-te la blog

Lasă un răspuns