Tiny Transylvania – Căsuțele unice pe roți de deasupra Clujului

Ți-ai spus vreodată, când orașul a devenit prea apăsător, ,,Îmi fac casă în pădure și rămân acolo”? Dacă da, atunci citește în continuare, s-ar putea să îți ofer o alternativă mai bună.

Cum ar fi să ai deja o casă în pădure? Una la care să poți fugi mereu când te simți copleșit de cotidian sau când vrei niște momente de intimitate? Un loc simplu, confortabil,  special conceput pentru tine. Acest loc există.

La marginea pădurii, deasupra orașului Cluj te așteaptă liniștea de care ai nevoie. Și ghici ce! Nici nu trebuie să îți construiești singur casa. Cei de la Tiny Transylvania s-au ocupat deja de asta.

Cum probabil ți-ai dat seama deja, astăzi ne cazăm în natură, lângă Cluj, într-un tiny house pe roți.

Tiny Transylvania – Căsuțele pe roți de deasupra Clujului

Fie că ești din Cluj, fie că doar îl vizitezi (sau urmează să o faci), o evadare în natură e mereu bine primită. Înconjurată de sunetul naturii, în mijlocul copacilor ce stau ca o perdea între tine și oraș, se află Tiny Transylvania. Un nou concept de cazare, o cazare lângă Cluj care și-a propus să îți ofere o experiență de neuitat. 

Haide să vedem împreună de ce să te cazezi la Tiny Transylvania, care sunt dotările și multe alte detalii care să îți ușureze sejurul.

Cum ajungem la Tiny Transylvania, lângă Cluj?

Cazarea se află ,,deasupra Clujului”, mai exact la marginea unei păduri lângă Casele Micești. Dacă vii dinspre Cluj, totul se simplifică: cu doar 7 km distanță de centrul istoric al orașului, poți evada în natură în mai puțin de 20 de minute. Sună minunat, nu?

Ce este Tiny Transylvania, mai exact și cum arată?

Tiny Transylvania este, succint, cazarea pentru tine. Pentru tine când vrei liniște, pentru tine când vrei să fii singur și pentru tine când vrei să fii singur cu cineva. E locul răcoros în care privești cerul înstelat vara și locul cald, primitor, în care admiri cum cad primii fulgi de zăpadă într-un decembrie târziu.

E liniște când orașul e zgomotos, și e bucurie când stai la povești cu o persoană dragă.

E un tiny house pe roți, un concept nou în România, mic și cochet, intim și confortabil. Are un stil scandinav, minimalist, în culori deschise de vară,  ce inspiră deschidere și relaxare.

Facilități Tiny Transylvania

„Simplicity is the ultimate sophistication”
Leonardo Da Vinci (motto Tiny Transylvania)

Așezate pe dealul Feleacului, în apropiere de orașul Cluj-Napoca, se află cele trei căsuțe pe roți: Tiny Transylvania, Tiny Elizabeth și Tiny Valentina. Fiecare dintre acestea au locuri de dormit, canapele extensibile sau lofturi de dormit cu saltea la care poți ajunge cu ajutorul unei scări.

Cele trei tiny house au un design minimalist, ce emană prospețime, vitalitate și confort, totul într-o manieră primitoare. Mai mult, în timpul șederii tale la Tiny Transylvania, n-o să duci lipsă de nimic. De la tacâmuri, gustări, până la elemente de igienă.

Astfel, la Tiny Transylvania găsim o bucătărie complet utilată, numai bună pentru a prepara bunătăți în mijlocul naturii. Ai la dispoziție plită electrică, frigider, mașină de spălat vase, oale și veselă, tacâmuri, condimente, cafea, aparat de făcut cafea, fierbător și ceai.

Un plus de apreciere ce am regăsit aici au fost gustările, la care nu m-am așteptat! În sertare vei găsi nuci, alune și migdale, numai bune atunci când citești ceva sau privești pe geam pădurea. 

Ai un prieten patruped pe care îl iei în vacanță? Nu-ți face griji! Tiny Transylvania e pet-friendly, iar blănosul e mai mult decât binevenit. Știi ce ziceam de gesturile de apreciere? Dacă vii cu animalul de companie, cei de la Tiny Transylvania pun la dispoziție bol pentru apă și pentru mâncare, săculeți, recompense și jucării.

Cum locuirea sustenabilă și eco eficiența sunt valori de bază la Tiny Transylvania, baia este complet utilată, având produse de igienă din ingrediente naturale.

Pentru zilele mai călduroase te poți bucura de zona de picnic special amenajată cu terasă, masă și o băncuță,  cât o zonă de relaxare compusă din leagăn și loc de foc. Tot pentru relaxare și divertisment sunt puse la dispoziție o serie de boardgame-uri, dar și o bibliotecă pentru lecturi de toate tipurile.

După cum vezi, scopul principal e deconectarea. Atât de la oraș, cât și de la social media, internet și tot ce ne fură atât de mult timp în viața de zi cu zi. Aici e despre lucrurile simple. Despre discuții cu prietenii la foc de tabără, despre citit la miez de noapte privind pădurea în depărtare.

Activități Tiny Transylvania

Poate nu vrei să stai toată ziua în casă (deși mă îndoiesc, e atât de confortabil înăuntru!). Poate vrei să mergi la o drumeție, mai ales că Pădurea Făget, numită și plămânul verde al orașului Cluj, e așa aproape.

Cum fiecare detaliu e pus la punct aici, și acest aspect a fost rezolvat: poți închiria biciclete electrice, care ajung la o viteză de până la 25km/h. Sunt perfecte pentru traseele amenajate sau chiar pentru zone mai puțin accesibile. Mai mult, pe site-ul tinytransylvania.ro ai si câteva trasee și drumeții speciale, gata să te pună în mișcare!

Experiența mea a fost una foarte plăcută, iar Tiny Transylvania e locul în care sigur am să mă întorc. Locația, curățenia și profesionalismul sunt elemente cheie când vine vorba de alegerea unei cazări,  iar aici le-am găsit îmbinate perfect.

Dacă vrei să trăiești experiența unică de aici, poți face o rezervare pe pagina oficială. Te invit și pe tine să te deconectezi de cotidian și să te cazezi cât mai curând la Tiny Transylvania, lângă Cluj!

Citește alte articole:

Urmărește-mă pe Social Media
Abonează-te la blog

Un gând despre &8222;Tiny Transylvania – Căsuțele unice pe roți de deasupra Clujului&8221;

Lasă un răspuns