Panoramic Colibița

Cazare de vis lângă Bistrița. Panoramic Colibița, cu privire la lac

Când te decizi să vizitezi Colibița, apare întrebarea: ,,Unde să stau în Colibița?”. Plus o serie de alte întrebări: ,,Ce pensiune e mai potrivită pentru mine? Ce cazare are priveliștea cea mai frumoasă? Cine are serviciile mai profesionale?”

Nu vreau să pară că am răspunsurile la toate întrebările, dar, când vine vorba de locații și cazări,  știi că te poți baza pe mine. Așadar, lasă-mă să îți prezint în continuare Panoramic Colibița, un loc tare drag mie care cred că va răspunde tuturor întrebărilor tale.

Cazare cu privire la Lacul Colibița

Când călătoresc într-un loc, caut experiențe. Experiențe culturale, istorice, artistice- tot ce poate oferi acel loc. Când vine vorba de cazări, se aplică același principiu.

O vacanță de vis necesită cazări de vis, experiențe de vis. Acest lucru l-am regăsit la Panoramic Colibița.  Un loc modern, dar ușor izolat, cu priveliști ce-ți iau răsuflarea. Iar condițiile… Ai să vezi mai jos despre ce vorbesc!

Despre Panoramic Colibița

Locația se află în Colibița, pe malul lacului cu același nume. Ca repere spațiale ai așa: Bistrița la 29 de km, Vatra Dornei la 41 km. Despre cum ajungi în Colibița, am vorbit în articolul acesta.

Acum că știi unde se află acest hotel de lux, e timpul să afli de ce ar trebui să te cazezi aici când ajungi în Colibița.

Facilități Panoramic Colibița

Cred că e de la sine înțeles că facilitatea principală este amplasarea locației. Cu o panoramă superba asupra lacului Colibița nu poți da greș niciodată! Poți admira frumusețea lacului și a peisajului fie de pe terasa restaurantului, fie din piscina de la etaj, fie din propriul tău apartament.

Dacă ai fost curios și ai aruncat un ochi pe site-ul Panoramic Colibița, nu te va mira când voi spune următoarele: condițiile oferite de cei de la Panoramic Colibița sunt la alt nivel! Poți alege dintre 15 apartamente și 3 camere, hotelul având o capacitate totală de 70 de locuri. Dacă ești mai pretențios, poți alege camerele care au și jacuzzi. 

Unde mai adaugi că fiecare cameră are un design unic? Camerele și apartamentele sunt pentru toate gusturile și buzunarele. Poți alege de la camere Standard la apartamente Platinum de peste 70mp.

Unde mâncăm?

După o drumeție în împrejurimi, sigur vei ajunge înfometat înapoi la cazare. (asta dacă îți mai vine să pleci!). Ei bine, Panoramic Colibița are un restaurant cochet, cu o capacitate de 70 de locuri și o terasă de unde te poți bucura de minunata priveliște a lacului.

Dacă ești curios în privința meniului, aruncă un ochi aici. Sigur găsești ceva și pe placul tău!

Singur, în familie sau în teambuilding?

Nu contează cum alegi să vii la Panoramic Colibița, pentru că aici ai de toate.

Ai venit singur pentru relaxare?
Bucură-te de piscină, chiar și iarna! Admiră Lacul Colibița în timp ce te relaxezi în Piscina Infinită de pe acoperiș, mereu încălzită, mereu gata pentru tine. Senzația e unică!

Apoi, mergi la saună și uită de griji și stres. Ai la dispoziție o saună uscată, cât și una umedă. Unde mai pui că are foarte multe beneficii pentru sănătate? Pe deasupra, printre facilități mai regăsim un salon de masaj, sală de jocuri și sală de fitness.

Ai venit cu familia?

Te poți bucura de toate cele de mai sus, dar mai mult, îi poți duce pe cei mici la cinema. Da, ai auzit bine! La Panoramic Colibița ai un cinema cu Netflix încorporat și o capacitate de 43 de persoane. Mai mult, un loc special dedicat copiilor este inclus în preț, gata să ajute dezvoltarea loc pe plan fizic, emotional, cognitiv sau educațional. Iubitorii sporturilor de iarnă se pot distra și pe proaspătul patinoar inaugurat.

De la PlayStation la masă de hochei electronic, până la jocuri de societate. Cred că ți-ai dat seama deja că la Panoramic Colibița nu ai cum să te plictisești.

Ai venit într-un teambuilding?

Perfect! E locul numai bun pentru a întări relațiile între colegi. Ai la dispoziție o sală de conferință cu 38 de scaune cu masă proprie, numai bună pentru brainstorming și activități. Ca facilități există: proiectoare, scaune cu măsuță de scris, terasă acoperită, perete despărțitor mobil etc.

La acest hotel din Colibiţa ai inclus în prețul cazării toate cele de mai sus, plus altele pe care te las să le descoperi singur. Dacă vrei profesionalism și dedicare, acest loc e pentru tine, și nu sunt singurul care crede asta.

Cei de la ZigZag prin România descriu acest loc prin următoarea afirmație: Excelență în turism, iar eu sunt de acord în totalitate.

Care e părerea ta despre această cazare? Lasă un comentariu sau scrie-mi în privat!

Citește alte articole:

Urmărește-mă pe Social Media
Abonează-te la blog

Un gând despre &8222;Cazare de vis lângă Bistrița. Panoramic Colibița, cu privire la lac&8221;

Lasă un răspuns